Nabavna Akademija - Stručna edukacija iz nabave - Prijavite se

Prijava na Nabavnu akademiju

 

Dođite na stručnu edukaciju iz nabave koju je do sada prošlo već blizu 350 djelatnika nabave iz Hrvatske i regije. Unaprijedite svoja znanja te kroz napredna znanja iz nabave ostvarite svoje ciljeve. Svoju prijavu pošaljite putem obrasca, a za sve upite se možete obratiti i na broj telefona 099 703 1669.

 

**VAŽNA NAPOMENA** Iza nas je već 14 generacija polaznika koji su završili Nabavnu akademiju. Budući da se grupa uvijek brzo popuni, rezervirajte već sada svoje mjesto na sljedećoj generaciji koja kreće 29.02.2024. Dobro došli na mjesto gdje stvaramo izvrsnost u nabavi!

 

  Vaše ime i prezime: *obavezno

  Naziv tvrtke: *obavezno

  Vaša email adresa: *obavezno

  Broj telefona:

  Vaša poruka:
  Ovdje upišite imena svih osoba ako šaljete prijavu za više osoba ili imate neko pitanje.

  Pritiskom na gumb Pošalji dajete suglasnost da koristimo Vaše podatke da Vas kontaktiramo u vezi Vaše poruke.


  Iskustva polaznika

  Odlična atmosfera, puno interaktivnog rada i primjera iz područja struke, preporučam svima koji se bave nabavom!

  Sunčica Draganić

  Kufner grupa d.o.o., voditelj nabave

  Poučna, zanimljiva, primjenljiva. Nabavu gledam drugačijim očima. Edukacija me motivirala za daljnji rad te sam naučila kako riješiti problem pomoću određenih alata.

  Suzana Forjan

  ABS Sisak d.o.o., referent nabave

  Kvalitetan i sadržajan program. Izvrsni praktični zadaci. Gđa Nataša ima razumijevanja i volje za dodatna pojašnjenja. Zahvalan sam što nam je prenijela dio svog bogatog iskustva.

  Drago Salar

  Megakop parketni centar d.o.o., voditelj nabave i logistike

  Poučno, interesantno i zanimljivo. Predavačica se trudi uspostaviti kontakt sa svakim polaznikom te tako motivirati i učiniti svaku temu izuzetno zanimljivom.

  Aleksandar Bobnjarić

  Pressglass d.o.o., specijalist u nabavi

  Došla sam sa pretpostavkom da će biti dosadno, ali dokazalo se upravo suprotno. Edukacija je vrlo poučna, potkrijepljena stvarnim i korisnim primjerima i iskustvima. Poželjno za svakog djelatnika, po mogućnosti svih odjela, ne samo nabave.

  Ana Ljevar

  Selk d.d., referent nabave

  Sama edukacija bila mi je izuzetno važna i poučna u cilju izgrađivanja sebe kao djelatnika nabave, ali i gradnje sebe kao osobe. Tijekom edukacije stekla sam više samopouzdanja i sigurnosti kako u sebe tako i u svoj rad, a tome su mi pripomogli izvrsni kolege koji su sa mnom sudjelovali na edukaciji.

  Mirela Martinčić

  Muraplast d.o.o., referent nabave

  Edukacija je iznimno poučna. Daje detaljan uvid u problematiku nabave. Must go za svakog tko se bavi nabavom.

  Marko Ivanović

  Atlantic Trade, specijalist nabave

  Svakako vrlo korisna edukacija, sa mnoštvo primjera, u vrlo ugodnoj atmosferi.

  Ivan Bačić

  Cromaris, voditelj kat. nabave

  Odlična edukacija, puno praktičnih primjera. U svakom dijelu prezentacije sam mogao naći poveznicu sa svojom tvrtkom i radnim mjestom.

  Sven Balabanić

  Rasco, stručni suradnik u strateškoj nabavi

  Akademija mi je bila zanimljiva. Svidjeli su mi se praktični primjeri iz prakse. Radna atmosfera sa sudionicima je bila izvrsna. Preporučit ću svojim prijateljima i suradnicima.

  Ivan Lovrić

  KEDO, voditelj nabave i logistike

  Edukacija je bila opširna, ali i konkretna s jasnim primjerima. S detaljima su bolje pojašnjeni određeni pojmovi kroz razne poslovne djelatnosti. Svakako bih preporučila edukaciju i ostalim kolegama.

  Nataša Maurović

  Naše klasje, referent nabave

  Vrlo korisno i zanimljivo. Preporučio bih svim djelatnicima u odjelima nabave.

  Mario Bulić

  Hoteli Njivice, voditelj nabave

  Edukacija je vrlo zanimljiva i korisna. Odvija se u ugodnoj atmosferi i okruženju. Preporuka svim osobama zaposlenima u nabavi!

  Ivana Roščić

  Primat-RD d.o.o., voditelj logistike

  Krasno je bilo družiti se, učiti i vježbati sa krasnim kolegama i spoznati da bez obzira koje smo djelatnosti nailazimo na vrlo slične situacije. Edukacija je vrlo temeljita, poučna i svakako je preporučam svim kolegama.

  Daniela Banković

  Zračna luka Pula d.o.o., voditelj nabave

  Puno novih saznanja i novih pogleda na već poznate stvari, nova poznanstva i ugodno druženje!

  Jelena Kušter

  Hermes International d.o.o., voditelj nabave

  Odlična razmjena znanja, iskustva, upoznavanja s ljudima koji se na svakodnevnoj razini susreću s istim problemima kao i ti.

  Iva Čordaš

  B. Braun Adria d.o.o., referent nabave

  Naučio sam puno oko alata koji se mogu koristiti za analizu procesa nabave te upoznao ljude iz iste branše koji su mi dali ideje za usavršavanje procesa u mojem odjelu. Svakako preporučujem.

  Nino Žganec

  Press Glass d.o.o., voditelj nabave

  Jako korisno i primjenjivo u praksi.

  Zoran Gudelj

  Almos d.o.o. Kutina, voditelj nabave i logistike

  Odličan koncept i organizacija predavanja. Zahvaljujući informacijama i iznošenjem iskustva predavača i polaznika svaka firma može poboljšati proces nabave. Za svaku preporuku!

  Snježana Cunjak

  RIS d.o.o., konzultant

  Zanimljivo je dijeliti iskustva, situacije, ideje sa kolegama iz nabave koji dolaze iz različitih sredina, geografskih i iz različitih industrija. Situacije koje su kod nas npr. ‘normalne’ kod drugih stvaraju veliki problem u obavljanju poslovnih procesa.

  Aleksandar Vaskov Edeklerski

  G2H, referent nabave

  Odlična radionica i predavač iskustveno objašnjava problematiku i izazove u današnjem poslovnom okruženju. Svake pohvale!!!

  Lana Balog Cekuš

  Voditelj nabave, Magdis d.o.o.

  Vrlo poučno, stručno, sa mnogo primjera iz struke. Zanimljiva edukacija za sve odjele vezane uz nabavu i procese opskrbe. Preporuka za Akademiju zbog novih znanja, iskustava, susreta sa nabavom iz različitih sektora.

  Alenka Hojka Prohaska

  Referent nabave, Selk d.d. Kutina

  Predavanja su bila izvrsno organizirana. Sve pohvale Nataši na trudu da nam kroz interaktivne radionice predstavi nabavu kroz jedan drugačiji pristup

  Tajana Teklić

  Referent nabave, Harburg-Freudenberger Belišće d.o.o.

  Kad se već nakon prvog predavanja vratite u svakodnevne procese rada i odmah doživljaje s predavanja nastavite kontinuirano prepričavati, citirate što ste čuli te počnete koristiti u praksi metode i termine kojima vas je Nabavna akademija naučila, to znači da predavanje ispunilo i više od vaših očekivanja! Uz to, odlična prijateljska atmosfera koja se odmah uspostavila među sudionicima rezultirala se vrlo korisno i kvalitetno provedenim vremenom. Nataša, veliko hvala!

  Patrizia Mudrić

  Direktor nabave, Milenij Hoteli d.o.o.

  Pohvale Nataši i kolegama polaznicima što su stvorili ugodno okruženje za propitivanje trenutnih nabavnih praksi u našim tvrtkama.
  Najviše mi se svidjela izmjena iskustava s kolegama i Natašino fino moderiranje sa strateškim ubacivanjem primjera iz njenog iskustva.
  Naoružan novim saznanjima i poznanstvima, nekako mi se svakodnevni nabavni izazovi čine lakšima.

  Denis Miletović

  Rukovoditelj operativne nabave, AD PLASTIK d.d.

  Nabavna akademija je ispunila i više od mojih očekivanja. Najviše mi se sviđa koncepcija koja se ne bazira na monotonom predavanju o definicijama iz kategorije „Nabava“, nego na kontinuiranim raspravama o stvarnim problemima iz svakodnevnog poslovanja te razmjeni iskustava među polaznicima, kako iz različitih branši tako i sa različitih pozicija na radnim mjestima. Vrlo ugodna i ležerna atmosfera. Hvala svim kolegama polaznicima i naravno sve čestitke predavaču.

  Ivana Švaljek

  Erste Group Card Processor

  Tijekom edukacije dobiveni su konkretni primjeri i alati primjenjivi u svakodnevnom poslovanju za unapređenje procesa. U svakom slučaju preporuka za osobe iz područja nabave

  Tamara Milinković

  Purchasing manager, Kemig d.o.o.

  Edukacija pruža holistički osvrt na nabavu s detaljnim prikazom prakse sudionika i samog predavača.
  Upravo je u tom holističkom prikazu mjesta i uloge nabave, ali i organizacije poslovanja općenito ova edukacija sjajan primjer kako treba postaviti organizirano poslovanje.
  Preporučam, stoga, Nabavnu akademiju svima koji žele unositi kontinuirana poboljšanja u poslovne odnose, kako s internim tako i s vanjskim klijentima.

  Josip Bešta

  Voditelj nabave, RWE Hrvatska d.o.o

  Odlučili smo se za in-house program Nabavna akademija u 3 modula u vlastitoj tvrtki kako bismo uključili sve djelatnike iz nabave i planiranja proizvodnje. Moram naglasiti da je radionica napravljena vrlo konstruktivno te daje sistematičan pregled odgovornosti i obveza koje nabava ima. Način provođenja je zanimljiv i poučan te nadasve koristan za sve koji žele unaprijediti svoja znanja i vještine. Topla preporuka svim tvrtkama!

  Mario Premuš

  Voditelj nabave, Ferro-Preis d.o.o.

  Smatram da je edukacija vrlo korisna i zanimljiva.
  Pogotovo su korisna iskustva koja smo tijekom akademije izmjenili jer su polaznici iz različitih industrija, te je korisno čuti kako pojedine tvrtke rješavaju probleme s kojima se susreću.

  Valnea Novoselec

  Specijalist u odjelu općih poslova, Poslovna inteligencija d.o.o.

  Interesantno pripremljeno, potkrijepljeno konkretnim primjerima za bolje razumijevanje.
  Primjenjivo u svakoj tvrtki u kojoj sam radila, korisno iskustvo kako u smislu predavanja, tako i međusobne interakcije svih prisutnih.
  Nastavite ovim putem, odličan je!

  Sanja Čerina

  Voditelj logistike, Purić d.o.o.

  Edukacija je stavila prave stvari na pravo mjesto u mojem mindsetu 🙂
  Zaključila sam da idem pravim putem i da uvijek treba težiti razvoju, poslovnom, duhovnom, emocionalnom.

  Monika Halozar

  Voditelj nabave, član uprave ZU Ljekarne Švaljek

  Nabavna akademija u 3 modula: IN-HOUSE program

  Edukacija je pokrila osnovne elemente funkcioniranja nabave na operativnom i strateškom nivou. Posebno je dobar modul Kontinuirana poboljšanja, koji je nabavu svrstao u kontekst naslovne inicijative, ali i dao širi pregled onoga čime bi se tvrtke trebale baviti. Program je za svaku pohvalu i preporuku nabavi svake tvrtke.

  Josip Radičević

  divizijski voditelj nabave, LPT d.o.o.

  Nabavna akademija mi je pokazala da proces nabave u mojoj tvrtki ide dobrim smjerom. Najvažniji benefiti od akademije su način određivanja KPI-eva u nabavi, područje upravljanja nabavnim kategorijama, ali i iskustva kolega iz drugih tvrtki.

  Marijan Mužar

  voditelj nabave, RASCO d.o.o.

  Nabavna akademija je koncipirana tako da je teorijom podijeljena na tri cjeline na način da se prođe sve što je bitno spominjući sve trendove u Nabavi. No, pravu vrijednost vidim upravo u ideji da polaznici iz sasvim različitih grana razmjenjuju iskustva te nam tako ponekad i daju ideje kako riješiti probleme u vlastitoj poslovnoj sredini, a sve u ugodnoj atmosferi.

  Ana Sabolović

  voditelj nabave, Kvasac d.o.o.

  Program je odličan za mlađe kolege koji rade na poslovima nabave, no svakako je edukativan i za kolege koji već duže vrijeme rade taj posao. Želio bih pohvaliti način na koji smo odradili vježbe jer to je nešto što je interesantno i što polaznik zapamti i primjeni u praksi. Osim stručnog dijela svakako bih želio pohvaliti sam ugođaj na predavanjima pri čemu je omjer informacija, vježbi i opuštanja pogođen u dobroj mjeri. I na kraju, upoznavanje kolega iz drugih firmi i industrija, razmjena iskustava i kontakta je svakako dodana vrijednost koja je meni osobno vrlo važna.

  Tomislav Fiket

  voditelj nabave, Grafički Zavod Hrvatske

  Edukacija je bila izvrsna, puno novih informacija, pojmova koji će mi svakako pomoći i biti korisni u svakodnevnom radu i vođenju cijelog procesa nabave.Nastojat ću dio stečenog znanja prenjeti kolegama u nabavi.

  Kristina Krivić

  voditelj službe za centralnu nabavu lijekova, Gradska ljekarna Zagreb

  Izvrsno! Jako korisna akademija koja praktičnim i teoretskim dijelom i razmjenom iskustava doprinosi razumijevanju i stvarnom usavršavanju nabavne djelatnosti.

  Ante Jukić

  voditelj nabave i logistike, Draco d.o.o.

  Koncept edukacije-odličan! Odlična razmjena iskustava s drugim polaznicima. Veselimo se primjeni stečenih znanja.

  Tamara Manzoni

  rukovoditelj nabave, Prehrambeno ind. kombinat d.d. Rijeka

  Jako dobro isustvo koje bih definitivno preporučila svima koji rade u nabavi. Puno naučenih stvari koje se daju implementirati!

  Štefica Žganec

  voditelj nabave, Promming d.o.o. Čakovec

  Korisno i primjenjivo u svakodnevnom radu i poslovanju. Tema o pregovaranju i stanju zaliha izuzetno je korisna za farmaceute i voditelje ljekarni!

  Žolt Tripolski

  Ravnatelj ZU Ljekarne Tripolski

  Dobar koncept edukacije o nabavi, sa interesantnim primjerima iz poslovne prakse. Odličan predavač sa bogatim iskustvom iz poslovne prakse.

  Ivica Ivanić

  Direktor razvoja, Rasco holder d.o.o.

  S obzirom da sam nova u nabavi, na ovoj edukaciji naučila sam puno kako od Nataše, tako i ostalih kolega. Dosta toga ću definitivno koristiti u svom radu. !

  Silvija Ševerdija

  Viši stručni referent, JU NP Krka

  Cronata, Vaš partner u nabavi

  Za sve dodatne upite nazovite na broj 099 703 1669, a više informacija o uslugama savjetovanja i edukacijama iz područja nabave potražite na www.cronata.hr


  Cronata d.o.o. za poslovno savjetovanje, outsourcing i usluge. Sjedište: Ive Mikaca 2d, 42000 Varaždin. Ured: Anina 2, 42000 Varaždin, OIB: 37058610935, MBS: 070123086, IBAN: HR9824020061100705570 Erste&Steiermarkische Bank d.d., Direktor: Nataša Cikač