Nabavna Akademija - Stručna edukacija iz nabave - Prijavite se

Prijava na Nabavnu akademiju

 

Dođite na stručnu edukaciju iz nabave koju je do sada prošlo već preko 100 djelatnika nabave iz Hrvatske i regije. Unaprijedite svoja znanja te kroz napredna znanja iz nabave ostvarite svoje ciljeve. Svoju prijavu pošaljite putem obrasca, a za sve upite se možete obratiti i na broj telefona 099 703 1669.

**VAŽNA NAPOMENA** Broj polaznika je ograničen zbog epidemioloških mjera pa očekujemo da će se grupa brzo popuniti. Ako želite doći na Nabavnu akademiju u 2020. godini obavezno već sada rezervirajte svoje mjesto. Dobro došli na mjesto gdje stvaramo izvrsnost u nabavi!

 

Vaše ime i prezime: *obavezno
Naziv tvrtke: *obavezno
Vaša email adresa: *obavezno
Broj telefona:
Vaša poruka:
Ovdje upišite imena svih osoba ako šaljete prijavu za više osoba ili imate neko pitanje.
Pritiskom na gumb Pošalji dajete suglasnost da koristimo Vaše podatke da Vas kontaktiramo u vezi Vaše poruke.

Iskustva polaznika

Edukacija je iznimno poučna. Daje detaljan uvid u problematiku nabave. Must go za svakog tko se bavi nabavom.

Marko Ivanović

Atlantic Trade, specijalist nabave

Svakako vrlo korisna edukacija, sa mnoštvo primjera, u vrlo ugodnoj atmosferi.

Ivan Bačić

Cromaris, voditelj kat. nabave

Odlična edukacija, puno praktičnih primjera. U svakom dijelu prezentacije sam mogao naći poveznicu sa svojom tvrtkom i radnim mjestom.

Sven Balabanić

Rasco, stručni suradnik u strateškoj nabavi

Akademija mi je bila zanimljiva. Svidjeli su mi se praktični primjeri iz prakse. Radna atmosfera sa sudionicima je bila izvrsna. Preporučit ću svojim prijateljima i suradnicima.

Ivan Lovrić

KEDO, voditelj nabave i logistike

Edukacija je bila opširna, ali i konkretna s jasnim primjerima. S detaljima su bolje pojašnjeni određeni pojmovi kroz razne poslovne djelatnosti. Svakako bih preporučila edukaciju i ostalim kolegama.

Nataša Maurović

Naše klasje, referent nabave

Vrlo korisno i zanimljivo. Preporučio bih svim djelatnicima u odjelima nabave.

Mario Bulić

Hoteli Njivice, voditelj nabave

Edukacija je vrlo zanimljiva i korisna. Odvija se u ugodnoj atmosferi i okruženju. Preporuka svim osobama zaposlenima u nabavi!

Ivana Roščić

Primat-RD d.o.o., voditelj logistike

Krasno je bilo družiti se, učiti i vježbati sa krasnim kolegama i spoznati da bez obzira koje smo djelatnosti nailazimo na vrlo slične situacije. Edukacija je vrlo temeljita, poučna i svakako je preporučam svim kolegama.

Daniela Banković

Zračna luka Pula d.o.o., voditelj nabave

Puno novih saznanja i novih pogleda na već poznate stvari, nova poznanstva i ugodno druženje!

Jelena Kušter

Hermes International d.o.o., voditelj nabave

Odlična razmjena znanja, iskustva, upoznavanja s ljudima koji se na svakodnevnoj razini susreću s istim problemima kao i ti.

Iva Čordaš

B. Braun Adria d.o.o., referent nabave

Naučio sam puno oko alata koji se mogu koristiti za analizu procesa nabave te upoznao ljude iz iste branše koji su mi dali ideje za usavršavanje procesa u mojem odjelu. Svakako preporučujem.

Nino Žganec

Press Glass d.o.o., voditelj nabave

Jako korisno i primjenjivo u praksi.

Zoran Gudelj

Almos d.o.o. Kutina, voditelj nabave i logistike

Odličan koncept i organizacija predavanja. Zahvaljujući informacijama i iznošenjem iskustva predavača i polaznika svaka firma može poboljšati proces nabave. Za svaku preporuku!

Snježana Cunjak

RIS d.o.o., konzultant

Zanimljivo je dijeliti iskustva, situacije, ideje sa kolegama iz nabave koji dolaze iz različitih sredina, geografskih i iz različitih industrija. Situacije koje su kod nas npr. ‘normalne’ kod drugih stvaraju veliki problem u obavljanju poslovnih procesa.

Aleksandar Vaskov Edeklerski

G2H, referent nabave

Odlična radionica i predavač iskustveno objašnjava problematiku i izazove u današnjem poslovnom okruženju. Svake pohvale!!!

Lana Balog Cekuš

Voditelj nabave, Magdis d.o.o.

Vrlo poučno, stručno, sa mnogo primjera iz struke. Zanimljiva edukacija za sve odjele vezane uz nabavu i procese opskrbe. Preporuka za Akademiju zbog novih znanja, iskustava, susreta sa nabavom iz različitih sektora.

Alenka Hojka Prohaska

Referent nabave, Selk d.d. Kutina

Predavanja su bila izvrsno organizirana. Sve pohvale Nataši na trudu da nam kroz interaktivne radionice predstavi nabavu kroz jedan drugačiji pristup

Tajana Teklić

Referent nabave, Harburg-Freudenberger Belišće d.o.o.

Kad se već nakon prvog predavanja vratite u svakodnevne procese rada i odmah doživljaje s predavanja nastavite kontinuirano prepričavati, citirate što ste čuli te počnete koristiti u praksi metode i termine kojima vas je Nabavna akademija naučila, to znači da predavanje ispunilo i više od vaših očekivanja! Uz to, odlična prijateljska atmosfera koja se odmah uspostavila među sudionicima rezultirala se vrlo korisno i kvalitetno provedenim vremenom. Nataša, veliko hvala!

Patrizia Mudrić

Direktor nabave, Milenij Hoteli d.o.o.

Pohvale Nataši i kolegama polaznicima što su stvorili ugodno okruženje za propitivanje trenutnih nabavnih praksi u našim tvrtkama.
Najviše mi se svidjela izmjena iskustava s kolegama i Natašino fino moderiranje sa strateškim ubacivanjem primjera iz njenog iskustva.
Naoružan novim saznanjima i poznanstvima, nekako mi se svakodnevni nabavni izazovi čine lakšima.

Denis Miletović

Rukovoditelj operativne nabave, AD PLASTIK d.d.

Nabavna akademija je ispunila i više od mojih očekivanja. Najviše mi se sviđa koncepcija koja se ne bazira na monotonom predavanju o definicijama iz kategorije „Nabava“, nego na kontinuiranim raspravama o stvarnim problemima iz svakodnevnog poslovanja te razmjeni iskustava među polaznicima, kako iz različitih branši tako i sa različitih pozicija na radnim mjestima. Vrlo ugodna i ležerna atmosfera. Hvala svim kolegama polaznicima i naravno sve čestitke predavaču.

Ivana Švaljek

Erste Group Card Processor

Tijekom edukacije dobiveni su konkretni primjeri i alati primjenjivi u svakodnevnom poslovanju za unapređenje procesa. U svakom slučaju preporuka za osobe iz područja nabave

Tamara Milinković

Purchasing manager, Kemig d.o.o.

Edukacija pruža holistički osvrt na nabavu s detaljnim prikazom prakse sudionika i samog predavača.
Upravo je u tom holističkom prikazu mjesta i uloge nabave, ali i organizacije poslovanja općenito ova edukacija sjajan primjer kako treba postaviti organizirano poslovanje.
Preporučam, stoga, Nabavnu akademiju svima koji žele unositi kontinuirana poboljšanja u poslovne odnose, kako s internim tako i s vanjskim klijentima.

Josip Bešta

Voditelj nabave, RWE Hrvatska d.o.o

Odlučili smo se za in-house program Nabavna akademija u 3 modula u vlastitoj tvrtki kako bismo uključili sve djelatnike iz nabave i planiranja proizvodnje. Moram naglasiti da je radionica napravljena vrlo konstruktivno te daje sistematičan pregled odgovornosti i obveza koje nabava ima. Način provođenja je zanimljiv i poučan te nadasve koristan za sve koji žele unaprijediti svoja znanja i vještine. Topla preporuka svim tvrtkama!

Mario Premuš

Voditelj nabave, Ferro-Preis d.o.o.

Smatram da je edukacija vrlo korisna i zanimljiva.
Pogotovo su korisna iskustva koja smo tijekom akademije izmjenili jer su polaznici iz različitih industrija, te je korisno čuti kako pojedine tvrtke rješavaju probleme s kojima se susreću.

Valnea Novoselec

Specijalist u odjelu općih poslova, Poslovna inteligencija d.o.o.

Interesantno pripremljeno, potkrijepljeno konkretnim primjerima za bolje razumijevanje.
Primjenjivo u svakoj tvrtki u kojoj sam radila, korisno iskustvo kako u smislu predavanja, tako i međusobne interakcije svih prisutnih.
Nastavite ovim putem, odličan je!

Sanja Čerina

Voditelj logistike, Purić d.o.o.

Edukacija je stavila prave stvari na pravo mjesto u mojem mindsetu 🙂
Zaključila sam da idem pravim putem i da uvijek treba težiti razvoju, poslovnom, duhovnom, emocionalnom.

Monika Halozar

Voditelj nabave, član uprave ZU Ljekarne Švaljek

Nabavna akademija u 3 modula: IN-HOUSE program

Edukacija je pokrila osnovne elemente funkcioniranja nabave na operativnom i strateškom nivou. Posebno je dobar modul Kontinuirana poboljšanja, koji je nabavu svrstao u kontekst naslovne inicijative, ali i dao širi pregled onoga čime bi se tvrtke trebale baviti. Program je za svaku pohvalu i preporuku nabavi svake tvrtke.

Josip Radičević

divizijski voditelj nabave, LPT d.o.o.

Nabavna akademija mi je pokazala da proces nabave u mojoj tvrtki ide dobrim smjerom. Najvažniji benefiti od akademije su način određivanja KPI-eva u nabavi, područje upravljanja nabavnim kategorijama, ali i iskustva kolega iz drugih tvrtki.

Marijan Mužar

voditelj nabave, RASCO d.o.o.

Nabavna akademija je koncipirana tako da je teorijom podijeljena na tri cjeline na način da se prođe sve što je bitno spominjući sve trendove u Nabavi. No, pravu vrijednost vidim upravo u ideji da polaznici iz sasvim različitih grana razmjenjuju iskustva te nam tako ponekad i daju ideje kako riješiti probleme u vlastitoj poslovnoj sredini, a sve u ugodnoj atmosferi.

Ana Sabolović

voditelj nabave, Kvasac d.o.o.

Program je odličan za mlađe kolege koji rade na poslovima nabave, no svakako je edukativan i za kolege koji već duže vrijeme rade taj posao. Želio bih pohvaliti način na koji smo odradili vježbe jer to je nešto što je interesantno i što polaznik zapamti i primjeni u praksi. Osim stručnog dijela svakako bih želio pohvaliti sam ugođaj na predavanjima pri čemu je omjer informacija, vježbi i opuštanja pogođen u dobroj mjeri. I na kraju, upoznavanje kolega iz drugih firmi i industrija, razmjena iskustava i kontakta je svakako dodana vrijednost koja je meni osobno vrlo važna.

Tomislav Fiket

voditelj nabave, Grafički Zavod Hrvatske

Edukacija je bila izvrsna, puno novih informacija, pojmova koji će mi svakako pomoći i biti korisni u svakodnevnom radu i vođenju cijelog procesa nabave.Nastojat ću dio stečenog znanja prenjeti kolegama u nabavi.

Kristina Krivić

voditelj službe za centralnu nabavu lijekova, Gradska ljekarna Zagreb

Izvrsno! Jako korisna akademija koja praktičnim i teoretskim dijelom i razmjenom iskustava doprinosi razumijevanju i stvarnom usavršavanju nabavne djelatnosti.

Ante Jukić

voditelj nabave i logistike, Draco d.o.o.

Koncept edukacije-odličan! Odlična razmjena iskustava s drugim polaznicima. Veselimo se primjeni stečenih znanja.

Tamara Manzoni

rukovoditelj nabave, Prehrambeno ind. kombinat d.d. Rijeka

Jako dobro isustvo koje bih definitivno preporučila svima koji rade u nabavi. Puno naučenih stvari koje se daju implementirati!

Štefica Žganec

voditelj nabave, Promming d.o.o. Čakovec

Korisno i primjenjivo u svakodnevnom radu i poslovanju. Tema o pregovaranju i stanju zaliha izuzetno je korisna za farmaceute i voditelje ljekarni!

Žolt Tripolski

Ravnatelj ZU Ljekarne Tripolski

Dobar koncept edukacije o nabavi, sa interesantnim primjerima iz poslovne prakse. Odličan predavač sa bogatim iskustvom iz poslovne prakse.

Ivica Ivanić

Direktor razvoja, Rasco holder d.o.o.

S obzirom da sam nova u nabavi, na ovoj edukaciji naučila sam puno kako od Nataše, tako i ostalih kolega. Dosta toga ću definitivno koristiti u svom radu. !

Silvija Ševerdija

Viši stručni referent, JU NP Krka

Cronata, Vaš partner u nabavi

Za sve dodatne upite nazovite na broj 099 703 1669, a više informacija o uslugama savjetovanja i edukacijama iz područja nabave potražite na www.cronata.hr


Cronata d.o.o. za poslovno savjetovanje, outsourcing i usluge. Sjedište: Ive Mikaca 2d, 42000 Varaždin. Ured: Anina 2, 42000 Varaždin, OIB: 37058610935, MBS: 070123086, IBAN: HR9824020061100705570 Erste&Steiermarkische Bank d.d., Direktor: Nataša Cikač